Bij Praktijk Mariëlle ontmoet je mij.  Ik vind het belangrijk een veilige en vertrouwde setting te creëren, omdat dat nodig is om je verhaal te kunnen doen. Ik ben betrokken bij wie jij bent en waar je nu staat. Eigenschappen die mij kenmerken zijn: enthousiast, warm en hartelijk.

Ik weet uit eigen ervaring wat een worsteling het leven soms kan zijn. Maar ik heb ook ervaren, dat herstel mogelijk is en dat het licht in je leven weer kan gaan schijnen. Mijn passie is om mensen tot bloei te zien komen, zodat ze een gezond en betekenisvol leven kunnen leiden.

De liefde van God voor mensen is mijn belangrijkste inspiratiebron, voor wie ik ben en wat ik doe. Ik geloof, dat ieder mens uniek gemaakt is door God met eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dat je heel waardevol bent zoals je bent. Ik wil vandaar uit naast je staan met respect voor wie jij bent en jouw situatie ongeacht of je iets gelooft of niets gelooft.

Na de middelbare school heb ik een HBO Theologie opleiding gevolgd en vandaar uit ben ik jaren actief geweest binnen onze gemeente in Arnhem (samen met mijn man leiding geven, pastoraal werk, tienerwerk, kinderwerk, huisgroep leiden en missie-/ visieontwikkeling).

Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt als administratief medewerkster bij verschillende bedrijven.

Gaandeweg heb ik ontdekt, dat mijn grootste passie ligt bij de begeleiding van mensen naar innerlijke genezing en herstel van relaties.

Vanuit mijn passie heb ik een aantal modules Psychologie aan de Open Universiteit gevolgd. Vervolgens heb ik de opleiding Integratieve Therapie bij Groundwork gedaan (SKB gecertificeerd) en de opleidingen (leergang I en II) tot EFT Relatietherapeut. Alles wat ik geleerd heb, heeft me zo veel persoonlijke groei gebracht en ik voel me heel rijk hierdoor! Dat rijke en warme gevoel geef ik graag door.

Mijn opleidingen:

  • Integratieve Therapie – Groundwork
  • EFT Relatietherapie leergang I en II, aanvullend getraind – EFT Nederland
  • SHO Registeropleiding Psychosociale basiskennis – ConAmore
  • Modules: Inleiding in de Psychologie, Klinische Psychologie I, Ontwikkelingspsychologie, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Sociale Psychologie – Open Universiteit Nederland
  • HBO Theologie – Azusa Theologische Hogeschool