Nieuwe handvatten

Het valt niet mee om je kwetsbaar op te stellen. Ik kon dit alleen doen, omdat ik me gerespecteerd en veilig voelde door Mariëlles houding ten opzichte van mij. Ik heb veel van haar geleerd en heb handvatten aangereikt gekregen om hiermee zelf verder aan de slag te gaan. Hiervoor wil ik haar hartelijk bedanken.

jonas-kaiser-tSJgxvGEP6M-unsplash

Ik heb meer bereikt dan ik van tevoren had durven hopen

Mijn eerste afspraak met Mariëlle had ik in juni 2019. Ik was herstellende van een burn-out en wilde vooral meer energie krijgen om weer dingen te kunnen ondernemen. Wat me direct opviel aan Mariëlle is de rust die ze uitstraalt. Ze geeft je alle ruimte om je verhaal te doen, daardoor voelde ik me echt door haar ‘gehoord’. Met haar hulp heb ik een aantal punten opgesteld waaraan ik wilde gaan werken. Met name de imaginatie-oefeningen die we deden hielpen me enorm om inzicht te krijgen in bepaalde patronen die ik had ontwikkeld, waar ik verandering in wilde brengen. In een jaar tijd heb ik meer bereikt dan ik van tevoren had durven hopen, en ik ben Mariëlle dankbaar voor de ondersteuning die ze daarbij heeft gegeven. Ik zou tegen iedereen die erover nadenkt om een kennismakingsgesprek met Mariëlle aan te vragen willen zeggen: niet aarzelen, maar gewoon doen!

Geleerd hoeveel ik waard ben

Mariëlle heeft mij heel erg geholpen met het realiseren wie ik echt ben en hoe veel ik waard ben. Door haar verwelkomende uitstraling, een luisterend oor, haar bemoedigende woorden en het betrekken van God in onze gesprekken. Zij heeft mij laten zien welke tools ik kan vast pakken en toepassen in mijn leven zou ik weer tegen moeilijke tijden aan lopen. Ik hoop dat andere die ook door lastige periodes gaan, de kans nemen om er door heen te komen samen met Mariëlle!